Facebook
Umor si Calitate doar la Stand-up comedy

In cluburile de stand-up comedy din Bucuresti vei avea parte de umor de calitate si glume fara cenzura si inhibitii.

Ofertele sunt numeroase, iar sacul cu glume este nesfarsit. Salile unde se organizeaza astfel de spectacole sunt pline in fiecare seara, iar cei care anima atmosfera sunt profesionisti in stand-up comedy.

Mai jos puteti gasi doua dintre cele mai apreciate cafenele/baruri de stand up comedy:

Cafe Deko

Cafe Deko este cea mai veche cafenea de stand-up comedy din Bucuresti. Acum are o noua locatie in centrul istoric al capitalei, pe strada Smardan. Cafe DeKo este un spatiu dedicat in exclusivitate actului artistic. In afara de serile de stand-up comedy, aici sunt gazduite spectacole de teatru, show-uri de improvizatie si concerte live.

Cafeneaua organizeza seri tematice: ziua de luni este dedicata “tinerelor talente”. Cei care cred ca au umor si curaj sa apara in fata a 250 de persoane dormice de glume bune sunt invitati pe scena. Miercurea este dedicata spectacolelor de improvizatie. Serile de joi, vineri, sambata si duminica aduc in fata publicului cele doua trupe de stand-up: trupa Deko si Trupa Cealalta.

La Scena

Club La Scena este un loc care pastreaza inca farmecul Bucurestiului interbelic si atmosfera de vechi conac boieresc. Acest spatiu ofera teatru, scenografie si o bucatarie interesanta cu un meniu ce cuprinde preparate denumite dupa spectacolele jucate aici de-a lungul timpului. Preparatele din peste, spaghetele si salatele au nume interesante: “Eu, tu si Costica”, “Ziua in care nu s-a intamplat nimic” sau “Stiu sa astept si totusi astept”.

Clubul La Scena se poate mandri cu faptul ca actori mari precum Valeria Seciu, Victor Rebengiuc sau Claudiu Bleont au acceptat propunerea de a juca teatru intr-un spatiu neconventional.

Club La Scena este situat pe strada Mantuleasa.