Facebook
TOP 5 Cluburi din Bucuresti

Dintre toate lucrurile minunate pe care orasul Bucuresti le are de oferit, viata de noapte nu este ultima dintre ele. Exista ceva pentru toata lumea in acest oras: si ne referim la toata lumea.

Cluburile de noapte din Bucuresti variaza intre iubitorii de hip hop care danseaza pe cele mai noi sunete muzicale, pana la cluburile impunatoare, unde “rasfatatii” Romaniei se duc pentru a petrece in exces.

Nu exista o varsta legala pentru a putea consuma bauturi alcoolice, cu toate acestea, trebuie sa ai peste 18 ani pentru a putea cumpara alcool. Taxele de intrare in cluburi sunt ieftine, comparativ cu tarile vestice.

Multe cluburi de noapte sunt concentrate in sau in jurul centrului istoric, facand mersul din club in club o optiune.Amatorii de cluburi ce vor sa mearga si mai departe, pot folosi unul din taxiurile situate in afara cluburilor.

Scena cluburilor din Bucuresti este dinamica, fiind una dintre cele mai bune in aceasta parte a Europei.

Viata de noapte din Bucuresti este foarte vie, iar oamenii pot gasi ceva special in orice club.Muzica buna, DJ cu experienta, bauturile special, fetele frumoase si atmosfera primitoare sunt ingredientele unui club de noapte aglomerat din Bucuresti.

Aceste locuri sunt deschise, in majoritate, toata noaptea, iar unele dintre ele necesita chiar si rezervare.Decorate intr-un mod specific pentru a crea o zona interesanta, un club de noapte din Bucuresti este cel mai bun loc pentru a petrece pana la orele diminetii, pentru a asculta muzica de top si pentru a-ti face prieteni noi.


Bamboo Club

A fost fondat in anul 2002, iar la scurt timp dupa aceea a devenit unul dintre cele mai mari si mai faimoase cluburi de noapte din Sud-Vestul Europei, multumita capacitatii sale incredibile si a stilului sau unic.

Luxul este cuvantul cheie pentru descrierea clubului : canapele mari si comfortabile, imbricate cu o bogata piele argintie, statui supradimensionate inspirate din cultura oriental, candelabra stralucitoare Swarovski si panouri suspendate de sticla creaza o atmosfera moderna si luxoasa.

De-a lungul anilor, clubul Bamboo si-a castigat faima datorita divertismentului de inalta calitate, serviciului impecabil, decorul impresionant si a unei serii de celebritati care au calcat pragul acestui club.

Conceput pentru a impresiona prin décor, muzica, dansatori, spectacole si artisti internationali cunoscuti care au venit pentru a canta pe scena uimitoare, Bamboo a produs inovatii in stil, mediu si energie, ridcand standardele pentru viata de noapte din Bucuresti la un nivel inalt.


BOA (Beat of Angels)

Vazut din exterior arata ca o cladire destul de greu de definit, ce seaman vag cu un deposit, dar odata ajuns inauntru, WOW! Este un loc enorm unde se regaseste un amestec de lux si muzica buna, gazduit de 2 DJ localnici de top. Este destul spatiu pentru a dansa, destul spatiu pentru a te relaxa si chiar si toaletele sunt extreme de luxoase!

Vei pleca de acolo dorindu-ti sa te mai intorci si blestemandu-ti norocul deoarece este deschis doar de 2 ori pe saptamana.


Fratelli Studios

Un loc renascut din propria-i cenusa, care acum este cel mai bun loc pentru concerte, unde muzica live se simte ca acasa.

De asemenea, este un loc grozav pentru evenimente corporative deoarece poate fi creat un aranjament intr-un spatiu foarte mare.

Cel din otel inrameaza o cladire temporara, cu siguranta cea mai buna, deoarece ramane la o temperatura comfortabila, are mai mult spatiu pentru lume si amplifica sunetul foarte bine.

Fiind un club de top, cu siguranta vei vrea sa porti ceva frumos cand ajungi aici si sa-ti aduci trabucul preferat. Pentru ca weekend-urile sunt grozave, este foarte multa lume aici, deci sansele de a gasi un loc la bar sunt lasate pentru ziua de joi. Cu totul…un pariu grozav.Nu rata Fratelli!


Player Hall of Fame

Este amplasat intr-o zona selecta din Bucuresti si nu are rival pe scena cluburilor din Bucuresti.

Designul clubului dezvaluie atentia acordata fiecarui detaliu ce iti face seara perfecta: candelabra pretioase ce imprastie o lumina fermecatoare, cea mai buna muzica pe care ai dansat vreodata, bauturi si cocktailuri special numai pentru tine.


Bellagio

Un club deschis nu demult, ce iti capteaza atentia prin intrarea in stil “Broadway”. Holul, exact ca si un “catwalk” , te duce intr-o lume plina de bun gust, o lume a distractiei, lumea Bellagio!

Deschiderea oficiala a avut loc in anul 2007, printr-un eveniment foarte mare si atractiv, la care multe nume cunoscute ale muzicii electronice au luat parte.

De-a lungul timpului, clubul a demonstrate ca poate atrage prin stilul “art nouveau”, momentele artistice si angajatii clubului.

Cei care viziteaza acest club fac parte din high life-ul de noapte al Bucurestiului.