Facebook
Top 3 Make-up artisti romani

Mirela Vescan

Mirela Vescan este una dintre cele mai in voga make-up artist  din Romania.

Cu 17 de ani de experienta in domeniu, ea s-a alaturat in 2006, Topului 100 - Cele mai de succes femei din Romania.

Ea face echipa buna cu designeri  minunati si  hair-stylisti ca Catalin Botezatu si Laurent Tourette, care reprezinta Romania la toate festivalurile din lumea modei.

Mirela Ecobici

Mirela Ecobici este un artist si producator de imagine, care si-a dezvoltat arta din 1997. Mirela a avut un interes deosebit in arta portretistica si de a explora diferite medii, care au condus-o spre cariera de make-up artist si bodypainter.
Mirela lucreaza in Romania cu fotografi de top, directori, super-modele si celebritati.

Munca ei se intinde pe tot domeniul  mass-media, cu multe aparitii  editoriale si campanii de moda, de publicitate, videoclipuri muzicale, reclame si filme .

Georgiana Ionita

”Inca din copilarie imi amintesc ca eram indragostita  de  culori, pictura si desen. Mama mea este pictor, asa ca am avut ocazia de a descoperi lumea artei si culorilor de mai  aproape. Copil fiind mi-am pictat mainile, fata, cartile si peretii, iar mai tarziu am participat la multe concursuri de desen castigand cea mai mare parte dintre acestea.

Ca adolescenta, am descoperit modellingul  si m-am  alaturat acestei industrii. Desi pictura a fost prima mea iubire m-am bucurat de aceasta experienta unde am invatat o multime de lucruri interesante. Dar nu era pentru mine, pentru ca mi-au  lipsit culorile si arta. Si asa ca am decis sa merg la scoala de make-up iar din  a fi model am ajuns sa fac sa fie frumoase alte modele si sa aduc femeilor putina bucurie prin evidentierea frumusetii lor.”