Facebook
Tentinte de top pentru vara 2012

Care sunt tendintele de top pentru vara anului 2012 care vi se vor potrivi?

Anul acesta culoarea face o revenire imensa! In sezoanele trecute culoarea parului a fost naturala cu doar cateva suvite dar de data aceasta culoarea se intoarce mai stralucitoare ca niciodata.

Care sunt cele mai noi technici folosite in saloane in 2012?

Suntem pe punctul de a vedea niste reveniri in ceea ce priveste stilul. Inainte Se foloseste cu succes sistemul de crimping pentru a conferi volum parului. Daca iti intinzi parul cat mai aproape de radacini sau doar daca intinzi si rasucesti cateva suvite vei reusi sa creezi un neasteptat volum in cel mai scurt timp.

Stiluri chic de purtat din zi pana in noapte?

Poti purta cu incredere o impletitura in timpul zilei, pe care apoi o poti avea si intr-o noapte relaxanta de vara! Daca iti rasucesti parul pe timpul zilei, de ce sa nu ti-l ridici apoi pe timpul serii ca sa-ti confere o imagine melancolica? De asemenea coada de cal este un mod elegant, cu un aspect cald de vara.pe care o poti purta de la birou la evenimentele de seara. Acest look da cel mai bine atunci cand este purtat cu o rochie cat mai simpla si lejera cum ar fi Josh Goot sau Dion Lee.

Coafuri care se potrivesc cu plaja?

Nu puteti rata un coc de top! Acesta va va proteja parul de factorii nocivi si in plus arata chic! Cel mai rapid mod de a ob?ine un coc de top este acela de a va lega parul intr-o coada de cal in varful capului si apoi sa-l rotiti cu grija pana se obtine un coc pufos si chic.Acum mai rasuceste inca o data la baza lui si prinde-l cu un elastic.Gata!Acesta este cel mai chic coc pentru plaja care-ti ia numai cateva minute!