Facebook
Tendinte in moda pentru primavara / vara 2013

Sfaturi direct de la New York Fashion Week

Primavara se apropie iar garderoba de iarna devine inutila. Cunoasterea  tendintelor pentru anul acesta este vitala pentru lumea modei si pentru femeile carora le place sa se imbrace in functie de  “ce se poarta”. Pentru 2013 raman unele tendinte de anul trecut dar venim si cu noutati precum coafurile interesante si accesoriile generoase.

Favoritele sezonului acesta sunt dungile si volanele supradimensionale. Orizontale, diagonale, verticale sau in diferite modele, niciodata dungile nu vor iesi din trend. Fiind in mod constant reinventate, dungile sunt potrivite pentru fiecare tip de corp in parte, daca sunt purtate corect.

Important este sa faci un styling cat mai creativ al pieselor cu dungi, jucandu-te cu ele in functie de propria personalitate si de tipul de tinuta pe care vrei sa-l realizezi. Dungile orizontale subtiaza linia corpului iar cele verticale creeaza efectul de picioare lungi. Volanele aplicate pe rochii, fuste sau bluze te pot ajuta sa-ti creezi un look feminin si plin de farmec.

Pielea si denimul sunt de asemenea un must-have in acest sezon. Cele doua materiale purtate in diferite combinatii, sugereaza o revenire la elementele de baza in aceasta primavara. Orice garderoba are nevoie de cel putin o pereche de blugi clasici/piele, o jacheta sau o fusta dreapta. din denim/ piele.

Albul este cu siguranta “vedeta” acestui sezon. Folosit in diferite materiale si modele, niciodata nu iese din tendinte. Puteti opta pentru broderie, satin sau bumbac pentru a crea o tinuta casual.

Pe langa cele mentionate mai sunt si alte tendinte importante de urmat cum ar fi: volumul exagerat, siluetele anilor `60, print-urile sau elementele japoneze. Aceasta gama larga de posibilitati da femeilor sansa de a-si gasi propriul stil si de a-si crea singure haine unice.