Facebook
Tendinte Denim Toamna - Iarna 2012/2013

Denimul a fost la moda inca din ziua in care s-a inventat. Oamenii iubesc lucrurile practice, confortabile si elegante, iar denimul face parte din aceasta categorie.

Purtand denim iti poti alege felul in care vrei sa pari. Poti fi sexy, eleganta sau dura, totul tine atitudinea pe care o adopti. Pentru sezonul de toamna/iarna 2012/2012 designerii ne ofera cateva soltii, considerand denimul un ``must have” in garderoba oricui.

Blugii taiati

Designerii vin cu o varietate de modele de blugi taiati deasupra gambei, la jumatatea gleznei sau de la genunchi in jos, modele ce pot fi purtate cu tocuri sau fara. Asortand o pereche de blugi taiati cu o pereche de pantofi inalti vei reusi sa fii glamour iar silueta ta va avea numai de castigat.

Jachetele din denim

Gecile din denim, precum si camasile din același material, beneficiaza de o revenire in forta devenind piese esentiale in garderoba ta din aceasta toamna/iarna. Gecile din denim nu trebuie sa devina plictisitoare. Indrazneste sa le porti cum nimeni altcineva nu o face. Incearca-le peste o rochie de seara sau o bluza sexy. Ai o multime de optiuni. Trebuie doar sa o gasesti pe cea care te defineste.

Blugii colorati

Au fost in voga inca din primavara anului. Daca pentru anotimpurile calde designerii ne-au recomandat piese de culori pastel  si luminoase, pentr toamna/iarna se recomanda nunantele mai intunecate ca maron, visiniu sau pruna.