Facebook
Speed Dating in Centrul Vechi

Daca vrei sa cunosti oameni noi si interesanti esti asteptat intr-un cadru prietenos si agreabil in Black Jack Pub, in Centrul Vechi.

In cadrul acestor evenimente ai nevoie doar de 7 minute pentru a-ti da seama daca iti doresti sa continui sa vorbesti cu o persoana sau nu. Din intrebarile puse si raspunsurile primite iti poti da seama in prima etapa daca esti compatibil cu persoanele prezente sau nu. Nu esti nevoit sa petreci toata seara in compania unei persoane de care nu esti interesat.Ar trebui sa te distrezi si sa ai cateva intrebari pregatite.

Toti cei prezenti au un interes comun si anume cunoasterea de oameni noi si pastrarea unor eventuale legaturi pe viitor.

Tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti si sa te simti bine. Numarul maxim de participanti este de 24 si ai posibilitatea sa vezi cu cine te potrivesti pentru o intalnire in viitor.

Pentru a participa la un eveniment de Speed Dating  trebuie doar sa te inscrii pe site-ul www.quickdating.ro si apoi vei fi contactat. Din pacate exista o limita de varsta pentru serile organizate in Black Jack Pub si anume pentru femei varsta trebuie sa fie intre 27 si 37 de ani si pentru barbati intre 29 si 39 de ani.