Facebook
Spatiile inghesuite va creaza probleme!

Spatiile inghesuite sunt rezultatul marimii mici a unei camere, a unui tavan jos, a unor coridoare inguste sau a unor scari nu suficient de spatioase.

Avand prea putin spatiu de miscare, energia (chi) stagneaza. Aceasta energie stagnanta poate cauza imbolnaviri si oboseala, dar si probleme in viata noastra, in afaceri, la birou sau in relatii.

Iata ce trebuie facut:

In primul rand programati-va timpul pentru o curatenie generala a intregului spatiu, adaugati un strat nou de culoare pe pereti si puneti mai multe lumini sau schimbati stilul de iluminare a incaperii. Zugraviti in alb sau galbui, pentru ca aceste culori aduc multa energie Yang. Referitor la iluminare, instalati spoturi luminoase in culori calde pentru a imbunatati si mai mult curgerea energiei - tineti luminile aprinse cat mai multe ore pe zi daca este necesar.

Veti observa ca energia intregii case se va imbunatati considerabil. Nu uitati... spatiile necomfortabile precum coridoarele mici, colturile casei ce sunt intunecate si scarile inguste - aduc obstacole si este posibil ca viata sa nu curga in directia potrivita, asa ca aveti grija si luati masuri pentru a corecta aceste puncte problematice imediat, pentru a aduce bunastarea.

Anca Dimancea, Ph.D

Maestru Expert Feng Shui