Facebook
Shiseido deschide in Bucuresti primul SPA dedicat din Europa de Est

Shiseido, unul dintre cele mai cunoscute branduri de produse cosmetice la nivel mondial, va lansa, pana la finele acestui an, primul SPA dedicat din Europa de Est.

Acesta este primul SPA international din Romania, certificat de Asociatia Europeana a Centrelor SPA.  Astfel, Romania se alatura tarilor din portofoliul Shiseido SPA din regiunea EMEA, devenind un important punct de reper pe harta celor mai apreciate destinatii SPA din lume.

Gazduit de Stejarii Country Club, in padurea Baneasa, Shiseido SPA va include camere de tratament, piscina, spatii de relaxare, Hammam, sauna si camere cu aburi, o terasa discreta si va fi completat de un salon de infrumusetare si de un studio de pilates si yoga.

Pentru ca asa cum reiese din studii, 35% dintre clientii centrelor SPA sunt barbati, Shiseido SPA va oferi si servicii de ingrijire si spatii special decorate pentru ei.

Shiseido este un important producator japonez de produse cosmetice. Incepand cu prima farmacie occidentala deschisa in Japonia in 1872, compania a fost in continua schimbare si evolutie timp de mai mult de 100 de ani.

Stejarii Country Club este un complex de agrement in valoare de 18 milioane de euro, dezvoltat de omul de afaceri Ion Tiriac in padurea Baneasa, Bucuresti Nord.

Construit pe o suprafata de aproximativ 22.000 m2, Complexul ofera acces la o gama larga de facilitati precum sala de fitness, piscine, terenuri interioare si exterioare de tenis, terenuri de squash, o pista de jogging, zone de relaxare si SPA.