Facebook
Sfaturi practice pentru o baza de make-up reusit

Inainte de a incepe make-up-ul d-voastra  de rutina, este important sa se curete in mod corespunzator si sa se aplice o crema hidratanta iluminatoare  (care conține protectie UV), pe fata imediat ce te dai jos din pat dimineata. Acest lucru va acorda timp cremei hidratante pentru a se absorbi în piele înainte de a aplica fondul de ten.

Pe timp de noapte, pielea are nevoie de 2 curatati pentru a putea avea cu adevarat pielea perfect curata. Dupa indepartarea make-up-lui  cu o lotiune de curatare crema (care se aplica usor pe intreaga fata si zona gatului, cu un tampon de vata), trebuie apoi aplicat pe piele un toner, care este ușor presarat pe un disc de bumbac care ar trebui sa se aplice peste toata fata si nu numai.
Crema si gelul de curatare trebuie sa fie alese tot timpul in concordanta cu tipul de piele existent  (de exemplu, produse potrivite pentru pielea uscată, care nu contin aditivi si detergenti, produse care sunt potrivite pentru tenul gras care contin ingrediente pentru a elimina excesul de uleiuri).

Inainte de a incepe aplicarea make-up-ului propriu zis este indicat sa se ia in calcul utilizarea unor perii de cea mai buna calitate si daca se poate din fibre naturale.

Periile esentiale care sunt necesare pentru tine avand rolul de a ajuta la crearea unui aspect curat, clar si proaspăt sunt:
1 pensula mare pentru pulbere
1 pensula moale pentru fard de obraz mediu
1 pensula pentru sprancene
1 pensula pentru buze

Fondul de ten este folosit ca o baza pentru a crea o textura fina si fara impuritati a tenului.Inainte de a incepe aplicarea propriu zisa a make-up-ului. Se poate face testarea produselor dar doar pe partea inferioara a maxilarului pentru a se vedea daca acestea corespund la nuanta cu pielea,tinandu-se cont ca cu cat sunt mai apropiate de culoarea naturala a pielii cu atat acesta va arata mai bine dupa ce va fi aplicat. Indicat este ca atunci cand se doreste achizitionarea unui fond de ten alegerea nuantei sa se realizeze intr-un spatiu luminos intrand in contact cu cat mai multa lumina naturala deoarece in acelasi mod se va vedea ulterior pe piele aplicat.