Facebook
Reduceri de pana 90 la suta in magazinele din Bucuresti!

Magazinele din Capitala vand din 15 ianuarie imbracaminte, incaltaminte si alte produse nealimentare la preturi reduse intre 10 si 90 la suta.

Marile lanturi de magazine si alti comercianti care isi desfasoara activitatea in sectorul 1 al Capitalei intentioneaza sa aplice reduceri la produsele pe care le comercializeaza, informeaza un comunicat al primariei de sector.

Pana in prezent, 19 comercianti din aceasta zona au notificat Primaria Sectorului 1 ca vor reduce preturile cu procente cuprinse intre 10 si 90 la suta.

De asemenea Primaria Sectorului 2 a anuntat ca primeste, in aceasta perioada, cereri de notificari pentru soldari de la comerciantii care-si desfasoara activitatea in aceasta zona administrativ-teritoriala si care vor sa faca reduceri de preturi la produsele de sezon.

Perioada de soldare este stabilita de lege intre 15 ianuarie si 15 aprilie, pentru produsele de toamna - iarna. In acest interval de timp, comerciantii isi pot stabili o durata maxima de 45 de zile in care pot comercializa produse la preturi reduse.

Reducerile pot fi aplicate numai produselor nealimentare a caror desfacere are caracter sezonier, printre care confectii, marochinarie, tricotaje, incaltaminte si articole sportive. Comerciantii care nu respecta dispozitiilor legale privind vanzarile de soldare pot fi amendati cu sume intre 2.000 si 10.000 de lei.