Facebook
Maria Menounos intr-o creatie MLH pe covorul rosu

Cand vine vorba de celebritati imbracate pentru covorul rosu, iti vin in minte mari designeri ca Marchesa sau Armani. Dar, in 2011 Maria Lucia Hohan a ajuns in topul designeriolor alesi de staruri precum Katherine Heigl, Stacy Keibler, Vanessa Hudgens, Kristin Cavallari si Maria Menounos.

Maria Menounos a purtat pe covorul rosu de la Oscar o rochie semnata Maria Lucia Hohan, accesorizata de diamante marca Jacob & Co si un coc lejer.

Frumoasa actrita a fost una dintre aparitiile cele mai apreciate de pe covorul rosu, datorita creatiei romancei noastre, care deja are un nume la Hollywood.

Cunoscuta pentru stilul ei ultra feminin, rochiile vaporoase de matase, la fel si rochiile pentru cocktail-uri si petreceri, creatiile Mariei Lucia Hohan accentueaza specificul feminin.

“Cred ca aduc ceva nou prin creatiile mele, deoarece se incadreaza cu usurinta in tiparul pentru rochii ce pot fi purtate pe covorul rosu dar si la orice alt eveniment” explica Hohan care si-a facut debutul pe covorul rosu cu o rochie de dantela neagra pe fond nud  purtata de Chelsea Kane.

Hohan continua sa se identifice in stilurile purtate de celebritati pe covorul rosu, devenind alegerea de baza pentru starurile ce-i sunt cliente. Dar, creatoarea are si aspiratii: “Mi-as dori sa le vad pe  Charlize Theron, Penelope Cruz si Keira Knightly purtand rochiile mele.” Tinand cont de faima pe care o are deja si cererile in continua crestere, n-am fi surprinsi daca ar reusi.