Facebook

Eveniment Social

Cosmobeauty
Cosmobeauty
Interval eveniment: 13/03/2015 - 15/03/2015
Adresa: Sala Polivalenta, Bucuresti

Aflat la a 6-a editie - COSMOBEAUTY a devenit un eveniment de referinţă printre expoziţiile de profil din domeniul esteticii profesionale si medicinei estetice din Romania.
Acesta reuneşte in capitala Romaniei peste 120 de firme din domeniul cosmeticii faciale si corporale, machiajului, coafurii, remodelarii corporale, medicinei estetice, manichiurii, spa-ului si wellness-ului.
Cu un trafic de peste 7000 de vizitatori (la editia precedenta) COSMOBEAUTY va provoaca din nou.

Cei mai buni specialisti in cosmetica, make-up artisti, hair-stylisti, cosmeticiene, nailtehnicieni si traineri din domenii de maxim interes din industria frumusetii vor fi prezenti la COSMOBEAUTY!
Atat pasionatii de frumusete si sanatate cat si profesionistii in domeniu vor gasi la COSMOBEAUTY noile tendinţe ale anului: de la tratamente cosmetice de infrumuseţare la echipamente estetice, de la make up la designul unghiilor s.a.
Nu am uitat educatia si pe formarea profesionala in toate ramurile esteticii aplicate - aspect care ne DIFERENTIAZA IN PIATA de alte evenimente de gen. Programul manifestarilor din cadrul COSMOBEAUTY inseamna ore intregi de PREZENTARI, DEMONSTRATII, MASTER CLASSES si CONCURSURI INTERNATIONALE dedicate pasionatilor de coafura si nailart (TOP HAIR, NAILOOK).

Contact:
Isabela Vasile - isabela.vasile@portacom.ro; 0724509345
Dana Matei - dana.matei@portacom.ro; 0726102939
Gabriela Tudor - office@portacom.ro; 0735195975