Facebook
Centrul vechi al Bucurestiului - Lipscani

Valul de pub-uri se raspandeste cu siguranta in intregul Bucuresti. Este un caz de “ce face omul, face si maimuta”, sau chiar exista o cerere reala de o halba cu bere rece si mancare?

Doar timpul va decide asta, iar cei care pot jongla cu ratele pentru chirii in centrul vechi vor fi primii care vor observa acest lucru. Petrece o seara pe Lipscani si fa o plimbare pentru a vedea noutati. Se pare ca in fiecare noapte cand te duci acolo ceva “nou” pe care nu l-ai mai vazut s-a deschis, nu? Este Bordello’s, binecunoscutul bar al orasului, de asemenea St. Patrick’s, care are probabil cea mai uimitoare fatada din lemn de pe aceasta parte a raului, ori Vintage Pub, ce parea doar un alt bar, pana cand s-a dovedit a avea o tema foarte cool cu o atmosfera foarte prietenoasa. Dar continua sa mergi si sa cauti. Vei mai observa cateva completari binevenite pe scena pub-urilor.

Astazi nu mai este un paradis al impatimitilor de cluburi, ci un ispititor pentru toate gusturile, avand de toate, de la baruri pentru cocktailuri la cafenele comfortabile, de la cluburi de jazz pana la pub-uri irlandeze, de la case de ceai la taverne tipatoare.Treci prin toate cu ajutrul ghidului nostru pentru cluburi si baruri si asigura-te ca ne vei spune care dintre ele este preferatul tau.

Toata zona este impanzita de restaurant si baruri, iar in ciuda tuturor este un loc minunat pentru o bautura sau a lua masa. Atractiile include Curtea Veche, candva palatal lui Vlad Tepes aka Dracula, Biserica Curtea Veche, Hanul lui Manuc. Din afara, acestea par abandonate si in mizerie, insa odata intrat este un restaurant/hotel minunat.

Cateodata este aproape imposibil sa alegi din atatea locuri in care sa mergi. In final, alegerea se dovedeste a fi mai simpla: vei merge unde vei mai gasi locuri libere. Aceasta poate fi o adevarata provocare, uneori chiar si in timpul saptamanii. Weekend-urile sunt chiar mai aglomerate. Cam o data la doua saptamani, vei descoperi locuri recent deschise, pe care nu le-ai mai vazut pana acum. Sunt unele parti ale centrului vechi nerenovate inca, dar cu siguranta odata intrate in circuitul de divertisment, vor fi si ele aglomerate.