Facebook
Centre de infrumusetare de top in Bucuresti

1.Anastasia Soare

Ofera cele mai inalte standarde, o echipa de profesionisti intr-o atmofera placuta si relaxanta. De ani de zile, Anastasia a conturat sprancenele elitei de la Holiwood in salonul ei din Beverly Hills. Acum iti aduce produsele ei  pentru sprancene. Si-a creat o linie proprie pentru a te ajuta sa iti conturezi sprancene frumoase Anastasia la tine acasa. Anastasia Soare si –a dedicat intreaga viata in cautarea balantei frumusetii naturale. A combinat atat metodele ei cat si cunostintele de specialitate in scopul frumusetii, si a produs o linie ce creeaza fata perfecta.

2.Miko Beauty Centers

Sunt astazi un brand renumit in domeniul frumusetii si a terapiei anti-imbatranire. Miko Center este creat in asa fel incat sa  ofere constant frumusete, sanatate, energie si optimism. Ofera o paleta variata de servicii,  tratamente si tehnologii de ultima generatie de frumusete si remodelare corporala fara concurenta pe piata romaneasca.T ot pentru a satisface dorintele clientilor au dezvoltat si Clinica Miko Med. De asemenea ofera clientilor un centru de infrumusetare Miko Spa, o adevarata oaza pentru toti, indiferent de varsta sau sex. In afara serviciilor de infrumusetare precum extensii de par sau servicii cosmetice, va ofera de asemenea tratamente specializate, diagnosticarea parului si a tenului, drenaj.

3.World Class

Povestea World Class incepe in 1983, la Stockholm in Suedia, cand fostul campion mondial de culturism Ulf Bengtsson si-a propus sa creeze un spatiu de cinci stele in care iubitorii sportului sa obtina o stare de bine si de sanatate prin intermediul exercitiilor fizice.

Primele cluburi World Class au jucat un rol important in modernizarea industriei autohtone de gen. In urmatoarele decenii, World Class s-a dezvoltat la nivel international, detinand la ora actuala filiale in peste 14 tari din Europa si Orientul Mijlociu. In 2000, World Class deschidea la Bucuresti primul centru de wellness, ce se dorea a fi o oaza pentru trup si suflet.

In numai 10 ani, compania a infiintat mai multe cluburi in Bucuresti si in alte doua orase din tara, in Timisoara si Cluj, devenind lider de piata in industria de wellness autohtona.

Sub motto-ul “Excelenta in personal training” World Class a creat echipa celor mai buni traineri personali din Romania. World Elite Team by World Class ii ajuta pe clientii sai sa inteleaga importanta antrenamentelor regulate, a nutritiei echilibrate si a unui stil de viata sanatos.

World Class Romania ofera toate serviciile de fitness atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Centrele asigura servicii la cele mai inalte standarde, intr-un mediu sigur si prietenos. Nu intamplator, in 2010, Romania a fost fruntasa la capitolul Manageri in cadrul intrevederii organizate de World Class International, castigand trei premii: Cel mai bun Manager, Cel mai bun Club Manager si Cel mai bun Club.

Centrele World Class din Romania ofera acces in salile de Gym, Aerobic, Cycling si Relaxation Area&SPA, punand la dispozitia membrilor sai programe de cinci stele.

4.Silhouette Centre de Slabit si Infrumusetare

Este un proiect unic, creat special pentru dumneavoastra.Este centrul cu cea mai importanta investitie tehnologica din Romania. Un proiect unic, conceput pentru a oferi clientelor si clientilor tehnologia si produsele cele mai noi si performante. Silhouette este o echipa tanara, dinamica, implicata, cu formare profesionala continua atat in tara cat si in strainatate. Silhouette ofera servicii personalizate pentru fiecare client si problema in parte, produse cosmetice profesionale cu formule inovatoare, aparatura ultraperformanta, supraveghere medicala pe tot parcursul terapiei, personal cu experienta in domeniu.

Silhouette mai inseamna ambianta deosebita si cel mai important lucru:rezultate garantate.

5.Clinica LUXURY AESTHETICS

Vine in intampinarea dorintelor si necesitasilor estetice a fiecarei persoane prin noi tehnici si tratamente inovative de infrumusetare.
Specialitii lor in domeniul estetic considera ca atat partea interioara cat si cea exterioara trebuie sa formeze un balans optim pentru a obsine rezultate cu adevarat eficiente si de lunga durata.Rezultatele excelente vor fi obsinute de medici bine instruisi, cu o bogata experienta atat la nivel local cat si internasional. Fiecare posibil pacient al clinicii are obiective distincte, anatomie unica si variate situasii de viata incorporate intr-un plan individual si personalizat.Obiectivul lor este ca dumneavoastra sa obtineti rezultatele estetice asteptate.