Facebook
Catrinel Menghia, in campania True Religion primavara 2013

Noua campanie a brandului de jeansi True Religion, pentru sezonul primavara/vara 2013  ii are in prim plan pe Catrinel Menghia si Tom James, care au pozat in ipostaze provocatoare pe plaja, in Malibu, California.

Fotograful Camilla Akrans si stilistul Julie Von Boehm i-au creat lui Catrinel o imagine sexy, dar in acelasi timp inocenta, potrivita cu filozofia brandului.

True Religion a fost fondat in 2001 de catre Jeffrey Lubell, un veteran al industriei de jeansi din SUA, care - tipic povestilor americane de succes - si-a inceput afacerea in adolescenta, odata cu prima pereche de jeansi rupta, decolorata si peticita. Coordonatele brandului sunt clare: denim autentic, cu aspect vintage si croiala clasica.

,,In lume exista o singura religie, iar aceea este a oamenilor. Toti poarta denim, iar noi vrem sa se simta si sa arate bine in jeansi”, spune Lubell.

Gama True Religion cuprinde modele pentru femei, barbati si copii. Unul dintre cele mai apreciate este „Joey”, devenit popular datorita cusaturilor asimetrice, colorate si a buzunarelor supradimensionate. Printre fani se numara celebritati precum Angelina Jolie, Megan Fox, Kate Hudson sau Jennifer Lopez.

In Romania, True Religion este distribuit prin intermediul magazinului Sport/Couture din Baneasa Shopping City.