Facebook
Care este cel mai bun moment al zilei pentru a slabi?

De-a lungul timpului, s-a pus intrebarea cand e mai bine sa faci exercitii fizice, dimineata, inainte de micul dejun, sau dupa prima masa a zilei. Cercetatorii britanici au ajuns la un raspuns pentru aceasta intrebare.

Chiar daca alegi sa te duci la sala de sport sau faci exercitiile fizice acasa, cel mai bun moment al zilei pentru a slabi este sa lucrezi inainte de micul dejun.

Conform britanicilor, efortul fizic inainte de prima masa a zilei este mai eficient decat in orice alta perioada, informeaza Daily Mail.

Nu numai ca efortul inainte de micul dejun reduce din greutatea corporala, dar favorizeaza si o circulatie mai buna a sangelui.

Doctorul Jason Gill, cel care a condus studiul, considera ca exercitiul fizic in sine este bun pentru sanatate, dar cel efectuat dimineata forteaza corpul sa se bazeze pentru energie pe grasimea corpului.

Cei care au luat micul dejun dupa exercitiul fizic au folosit mai mult de 33 la suta din grasimea corporala pentru efortul fizic, conform studiului. Totusi, cei care nu pot efectua exercitii fizice inainte de micul dejun nu trebuie sa dispere pentru ca si ei au parte de rezultate benefice (in timp) in comparatie cu cei care nu fac miscare deloc.