Facebook
Beyonce imaginea H&M pentru colectia de vara

O colaborare intre H&M si Beyoncé a fost anuntata pentru campania de vara a companiei suedeze.

Superstarul pop va aparea in materialele promotionale difuzate in televiziune si in format print purtand piese din colectia de vara H&M. In ianuarie, una din dansatoarele cantaretei a postat pe Twitter despre aceasta colaborare si chiar daca postul a fost sters la scurt timp zvonurile legate de noua imagine H&M au inceput sa apara.

Printre celebritatile ce au reprezentat brandul in trecut se numara Gisele Bundchen, Jerry Hall, Imogen Poots, David Beckham si Freja Beha Erichsen.

Printurile o prezinta pe "Beyoncé ca doamna Carter in H&M” impreuna cu ideea ca femeile pot fi diferite, vulnerabile sau puternice, senzuale sau distractive.

"Dintotdeauna am apreciat accentul pus de H&M pe latura distractiva si accesibila a hainelor sale. Iubesc conceptul pentru care am colaborat si faptul ca prezinta diferitele emotii ale femeilor reprezentate de cele 4 elemente - foc, apa, pamant si vant. A fost o sedinta frumoasa pe o insula tropicala. A fost mai mult ca filmarea unui videoclip decat o reclama,” a declarat Beyoncé.

Hainele vor fi disponibile in magazine incepand cu luna mai. Gama va include costume de baie si diferite piese pentru plaja precum si seturi pentru colectia H&M for Water. 25% din vanzari vor fi donate fondului H&M for WaterAid.