Facebook
Are timpul la care mananci vreo legatura cu cresterea in greutate?

De cate ori ai auzit ca nu trebuie sa mananci dupa ora 20:00? Are timpul la care mananci vreo legatura cu cresterea in greutate? Da sau nu, vom explica asta.

Studiile arata ca mancarea pe timp de noapte nu provoaca de fapt cresterea in greutate, daca nu mananci mai multe calorii decat corpul tau are nevoie pe durata intregii zile. Dupa ce au analizat numeroase studii din intreaga lume, cei de la Jurnalul Medical Britanic au ajuns la concluzia ca nu exista nicio legatura intre consumul de alimente pe timpul noptii si cresterea in greutate.  Asociatia Americana de Dietetica este de acord cu aceasta concluzie, subliniind ca nu timpul la care mananci este cel care duce la cresterea greutatii corporale ci cantitatea pe care o consumi.

Realitatea este ca organismul nostru va stoca toate caloriile consumate in exces si le va transforma in grasime, daca depasim numarul de calorii admise pe zi.

Cea mai buna alegere pe care poti sa o faci, este sa mananci in cantitati mici pe tot parcursul zilei si niciodata distanta dintre mese sa nu fie mai mare de 3-4 ore.

Incearca sa consume 4-5 mese pe zi, repet, cantitati mici. Astfel, nu te vei simti infometat, vei avea energie pe tot parcursul zilei, iar seara vei trece cu usurinta peste “ispita”.